Η Demy μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της

13.01.2015
Η Demy και ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz αλλά ζουν πλέον χωριστά και δε θέλει κανείς από τους δύο να μιλάει για τον πρόσφατο χωρισμό τους σε όποιον δημοσιογράφο τους ρωτάει το τελευταίο διάστημα.

Ο γνωστός σεφ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως τη σέβεται και δε θέλει να αναφερθεί σε τίποτα απ’ όλα όσα τον ρωτούν ακόμα και στην παρουσίαση του βιβλίου του κι επίσης ο κόσμος δεν του λεει ποτέ για τα προσωπικά του αλλά για τις συνταγές του.

Χθες η νεαρή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» και όπως ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση κάποια στιγμή πήγε και στο συγκεκριμένο ζήτημα ρωτώντας την αν είναι ελεύθερη.

«Δεν ξέρω, εσείς ξέρετε; Νομίζω είναι άσκοπο πια να το διευκρινίσω. Μου αρέσει να νιώθω ελεύθερη γενικά, όχι από την άποψη των προσωπικών και των ερωτικών αλλά μου αρέσει γενικά η ελευθερία. Να μπορώ να κάνω τις επιλογές μου και να ακούω μόνο τον εαυτό μου σε αυτό. Γενικά είμαι ελεύθερη ψυχή σε αυτά αλλά δεν έχει να κάνει με σκοτούρες».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως είναι πολύ ευαίσθητη και κλαίει εύκολα ενώ πρόσθεσε επίσης ότι η στενοχώρια είναι στη ζωή και φυσικά θα κλάψεις για ανθρώπους που το αξίζουν. «Οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή μας δεν σημαίνει ότι δεν άξιζαν. Δεν αναφερόμαστε σε σχέσεις για το ποιος άφησε ποιον, μπορεί απλά να μην λειτουργούσε η σχέση» δήλωσε χαρακτηριστικά.