Η Κόρτνεϊ τρώει πλακούντα -και το δείχνει

13.01.2015
Ακολουθώντας την τελευταία τάση, η μεγαλύτερη από τις διάσημες ριαλιτοαδελφές, παίρνει ως λεχώνα όσο το δυνατόν περισσότερες βιταμίνες γίνεται.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) γέννησε πριν από περίπου έναν μήνα το τρίτο της παιδί, τον Ρέιν Άστον Ντίσικ (Reign Aston Disick) και τώρα αποκαλύπτει όχι μόνο ότι παίρνει συμπληρώματα πλακούντα αλλά τα έδειξε κιόλας σε ποστάρισμα στο Instagram.

Η 36χρονη λεχώνα δεν είναι η πρώτη διάσημη που έχει δηλώσει δημόσια ότι τρώει τον πλακούντα της -ή τον πλακούντα κάποιων άλλων, σε μορφή χαπιών, σαν αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία της στη συνέχεια.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), η Τζάνιουαρι Τζόουνς (January Jones) και η Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kiebler) πιο πρόσφατα είναι οπαδοί των πολλών θετικών στοιχείων που προσφέρει η κατανάλωσή του.

Για την ιστορία, η Κόρτνεϊ και ο σύντροφός της, Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) έχουν ακόμη δύο παιδιά, τον 5 ετών Μέισον και τη 2 ετών Πενέλοπε,

 

 

Yummy...PLACENTA pills! No joke...I will be sad when my placenta pills run out. They are life changing! #benefits #lookitup

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)