Κέιτ Χάντσον: Να γιατί την χούφτωσε η Άνιστον [photos]

13.01.2015
Ο βασικός λόγος που στις Χρυσές Σφαίρες η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε χέρι στην Χάντσον είναι γιατί... πρόκειται για μια από τις πραγματικές φυσικές καλλονές του Χόλιγουντ!

Ο βασικός λόγος που στις Χρυσές Σφαίρες η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε χέρι στην Χάντσον είναι γιατί... πρόκειται για μια από τις πραγματικές φυσικές καλλονές του Χόλιγουντ. Μην μπορώντας να αντισταθεί στα κάλη της Χάντσον, η Άνιστον τη χουφτώνει κανονικά τονίζοντας σε όλους «Μα δείτε την είναι ακαταμάχητη...» Και όντως, είναι... έχουμε και τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

Η 35χρονη Κέιτ Χάντσον έγινε γνωστή το 2001 με το ρόλο της στην ταινία Σχεδόν Διάσημοι (Almost Famous), για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην πετυχημένη ταινία Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες (How to Lose a Guy in 10 Days) του 2003, και σε αρκετές παραγωγές όπως: Η Έλεν Εκπαιδεύεται (Raising Helen) (2004), Το Αντικλείδι (The Skeleton Key) (2005), Στους Δύο Τρίτος Δε Χωρεί (You, Me and Dupree) (2006), Προσεχώς...Ζάμπλουτοι (Fool's Gold) (2008) και Νύφες σε Πόλεμο (Bride Wars) (2009).

Πρόκειται για μια ... ροκού, όσο και αν δεν της φαίνεται ... Και το γνωρίζουμε διότι παντρεύτηκε τον Κρις Ρόμπινσον, τραγουδιστή του συγκροτήματος The Black Crowes, στις 31 Δεκεμβρίου 2000 στην πόλη Άσπεν του Κολοράντο και έκαναν και έναν γιο. Αφού χώρισαν, την άνοιξη του 2010, έκανε δεσμό με τον Μάθιου Μπέλαμι, τραγουδιστή του συγκροτήματος Muse, με τον οποίο έκανε επίσης ένα αγοράκι.