Σάλος με βεντούζες που φουσκώνουν τον πισινό της Κιμ

13.01.2015
Το σήμα κατατεθέν της Κιμ Καρντάσιαν, τα τρουφαντά οπίσθιά της, είναι το καυτό θέμα των τελευταίων ωρών καθώς εξετάζεται -ξανά- το κατά πόσον είναι φυσικά ή όχι.

Η κουβέντα για τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) δεν σταματά ποτέ, με την ίδια, φυσικά, να την πυροδοτεί τη συντριπτική πλειοψηφία των φορών.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία καθώς αφορμή για τον "κακό χαμό" που δημιουργήθηκε στάθηκε το δημοσίευμα της elitedaily που παρουσίαζε έναν νέο τρόπο για να "φουσκώσει" μια γυναίκα το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της χωρίς πλατικές και προσθετικές.

Το δημοσίευμα αναφερόταν στο ινστιτούτο αισθητικής Sculpting Godess που βρίσκεται στο Μαϊάμι και μεταξύ άλλων προσφέρει μια ιδιαίτερη θεραπεία αξίας 60 δολαρίων τη φορά, με την οποία προσφέρει στις πελάτισσές του πολύ τονισμένους γλουτούς με τη χρήση δύο μεγάλων βεντουζών που ρουφάνε το επίμαχο σημείο.

Ιδού και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως με μια γυναίκα που, σημειωτέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η Κιμ Καρντάσιαν.

Up early always working vacuum therapy buttocks enhancement...

A photo posted by Sculpting Goddess (@sculptinggoddess) on

Στη σελίδα του ινστιτούτου στο Instagram βλέπουμε κι άλλα παραδείγματα που προκαλούν έναν μικρό... πόνο! Ιδού τα αποτέλεσματα για τις γυναίκες που ζητούν πωπό σαν της Κιμ...

Τώρα, το αν η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν χρησιμοποιεί την ίδια ή παρόμοια πρακτική δεν είναι γνωστό, όμως δεν είναι και απίθανο. Πάντως τα δικά της οπίσθια παραμένει εντυπωσιακά.