Εγκυμοσύνη Ελένης: Η Παλαιτσάκη κατάφερε να τη φέρει σε δύσκολη θέση

13.01.2015
Εκεί που οι άλλοι απέτυχαν, έκανε μπίνγκο η Νανά Παλαιτσάκη. Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης (13/1), και οι δύο γυναίκες στα ... μαύρα, μίλησαν με περίσσια συγκίνηση για τον ΑΝΤ1 και τα χρόνια που πέρασαν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Παλαιτσάκη, όμως, παλιά καραβάνα (αν μας επιτρέπεται ο όρος - με την καλή έννοια) έθιξε με το γάντι και το ζήτημα της (κρυφής) εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας.

Μπορεί πλέον η Μενεγάκη να κοντεύει να γεννήσει, αλλά το θέμα της εγκυμοσύνης ακόμα δεν το συζητάει και δεν το... παραδέχεται. Η Παλαιτσάκη από την άλλη άνετα αποκάλυψε στην έγκυο ότι κάθε εβδομάδα που επισκέπτεται το νοσοκομείο για εξετάσεις, όλοι τη ρωτούν για την εγκυμοσύνη της Ελένης.

«Με ρωτάνε, "είναι έγκυος", και όταν με ρωτάνε αυτό, εννοούν εσένα Ελένη μου» είπε αρχικά. Η Ελένη γέλασε, σχολιάζοντας αμήχανα: «Να πούμε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που περιμένουν παιδί αυτή την περίοδο».

Αλλά η Παλαιτσάκη απτόητη συνέχισε: «Ε δεν με ρωτάνε για την κυρά Μαρία της γειτονιάς. Για σένα με ρωτάνε, κι εγώ τους λέω ναι, δεν μου λες κι εσύ τίποτα».