Έξαλλη η Ντε Τζένερις με τις κατηγορίες για gay ατζέντα

16.01.2015
Είναι γνωστό πως η Ellen De Generes έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ και την παραδεχόμαστε ακόμα περισσότερο όταν το διατηρεί σε στιγμές που είναι πάρα πολύ εύκολο να χάσεις την ψυχραιμία και το δίκιο σου αν αντιδράσεις αλλιώς.

Πρόσφατα ο πάστορας Larry Tomtsak την κατηγόρησε στο Christian post πως έχει επίτηδες γκέι ατζέντα στην εκπομπή της για να τη βλέπουν μικρα κορίτσια και να προωθεί μ' αυτό τον τρόπο την ομοφυλοφιλία. “H Ellen De Generes πανηγυρίζει για τον “γάμο” της και που είναι λεσβία, καλώντας στην εκπομπή της celebrities όπως η Tailor Swift, για να προσελκύει νέα κορίτσια”.” αναφέρει κάποια στιγμή στο άρθρο.

Η 56χρονη παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με τις δηλώσεις του και του απάντησε μέσω της εκπομπής της λέγοντας στο κοινό πως δεν διαβάζει ποτέ τίποτα για τον εαυτό της, δεν κοιτάει τα tabloids και τα sites εκτός κι αν λένε πως είναι έγκυος γιατί όπως σχολίασε αστειευόμενη δε θα το μάθαινε αλλιώς και στη συνέχεια μίλησε για το δημοσίευμα του Tomtsak.

“Στο άρθρο του, ο πάστορας κατηγορεί πολλά τηλεοπτικά show για gay ατζέντα, μετρώντας τους gay χαρακτήρες στο καθένα απ΄ αυτά. Αν με ρωτάτε, ο Larry παρακολουθεί πολλή gay τηλεόραση. Η λύση που δίνει, είναι οι γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν κλασικά show στην tv όπως το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” και το “Aγαπώ τη Λούσι”. Δεν νομίζω ότι η “Λούσι” είναι και το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά. Τρώει υπερβολικά πολλή σοκολάτα.

Άκου Larry, ο μόνος τρόπος με τον οποίο επηρεάζω τους άλλους, είναι ότι προσπαθώ να είμαι περισσότερο ευγενική και συμπονετική. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω προς τα έξω. Δεν έχω ατζέντα. Δεν είμαι εδώ για να κάνω πλύση εγκεφάλου σε κανέναν. Θέλω μόνο να ζείτε τις ζωές σας, και να είστε ο εαυτός σας. Να είστε ειλικρινείς μαζί του. Αυτό είναι το σημαντικότερο.” δήλωσε χαρακτηριστικά.