Η Υβόννη του Αντώνη Ρέμου στα καλύτερά της [photos]

17.01.2015
Επειδή τώρα τελευταία την βλέπουμε διαρκώς με την κοιλίτσα… τούρλα είπαμε να σας θυμίσουμε τις τρομερές φωτογραφήσεις της Υβόννης Μπόσνιακ προκειμένου να καταλάβουμε γιατί ο Αντώνης Ρέμος με το που την είδε έπαθε… εγκεφαλικό!

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της περνάει η Υβόννη Μπόσνιακ (Yvonne Bosnjak), αφού σε ένα μήνα περίπου θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο.

Πρόσφατα, η Υβόννη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την εταιρία ρούχων Be You, εταιρεία για την οποία είχε η ίδια δημιουργήσει τρεις μοναδικές κολεξιόν με ρούχα που προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση. ημοσιεύματα του τύπου αναφέρουν πως μετά τη γέννηση της κόρης της θα ασχοληθεί και πάλι με τον σχεδιασμό ρούχων, αυτή τη φορά όμως τελείως μόνη της, χωρίς την υποστήριξη κάποιας εταιρείας.

Επειδή τώρα τελευταία την βλέπουμε διαρκώς με την κοιλίτσα… τούρλα είπαμε να σας θυμίσουμε τις τρομερές φωτογραφήσεις της, αυτές που είχε κάνει με την εταιρεία μαγιό και εσωρούχων med, αλλά και άλλες, προκειμένου να καταλάβουμε γιατί ο Αντώνης Ρέμος με το που την είδε έπαθε… εγκεφαλικό!