Γ. Πετρόχειλος: Η αλήθεια βρίσκεται στη Χρυσή Αυγή. Γκε Γκε; [vds]

19.01.2015
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος που όχι μόνο δηλώνει απερίφραστα πως υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή, αλλά πρωταγωνιστεί και στο τηλεοπτικό σποτ του ακροδεξιού κόμματος!

Να σας θυμίσουμε πως τη δεκαετία του '80, ο Πετρόχειλος έγινε διάσημος πρωταγωνιστώντας σε βιντεοταινίες της εποχής. Μεταξύ αυτών και η ταινία "Οι χούλιγκανς" όπου είχε πει την ιστορική ατάκα "Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols. Γκε γκε; " απαντώντας στον "ιερέα" πατέρα του. Αργότερα, τη δεκαετία του ’90 υποδύθηκε τον κηπουρό Αστέρη στην αλήστου μνήμης «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, ενώ έχει παίξει και σε πολλές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή.

Να σας θυμίσουμε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Πετρόχειλος έστελνε ανοιχτές επιστολές υπέρ της ΧΑ. Στο δεύτερο σποτ του κόμματος της Χρυσής Αυγής δηλώνει με στόμφο: "Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, γιατί ακόμα κι όταν έβαλαν τους βουλευτές της παράνομα στη φυλακή, αυτοί δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω. Παρέμειναν πιστοί στην Πατρίδα και συνεχίζουν τον Αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα".