Η Έλεν ντε Τζένερες έγδυσε -τελείως- την Κέλι Μπρουκ

19.01.2015
Βγήκε από τα ρούχα της ξανά η σέξι ηθοποιός, όμως αυτή τη φορά, τις οδηγίες έδωσε η διασημότερη λεσβία της παγκόσμιας τηλεόρασης.

Η Κέλι Μπρουκ (Κelly Brook) βάζει φωτιά σε κάθε εμφάνιση ντυμένη. Πού, όταν τη βλέπουμε τσιτσίδη, δηλαδή.

Στην προκειμένη περίπτωση, η πληθωρική βρετανίδα ηθοποιός πετάει τα ρούχα της για χάρη της Έλεν ντε Τζένερες (Ellen de Generes). Και εξηγούμε...

Η διάσημη 56χρονη κωμικός υπογράφει την παραγωγή στη νέα τηλεοπτική σειρά του IGN, "One Big Happy", όπου η Κέλι είναι μία από τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές. Οι άλλοι δύο είναι ο Νικ Ζάνο (Nick Zano) και η Ελίσα Κάθμπερτ (Elisha Cuthbert) -Λίζι και Λιούκ στο σίριαλ, κολλητοί φίλοι.

Η Λίζι είναι λεσβία και πείθει τον Λιουκ -ο οποίος είναι και τρελός γυναικάς, παρεμπιπτόντως- να κάνουν μαζί ένα παιδί. Εκείνος δέχεται με την υπόσχεση ότι θα ζήσουν ευτυχισμένοι οι τρεις τους μόνο. Μέχρι που στον δρόμο του έρχεται η Προύντενς -ο χαρακτήρας της Κέλι.

Οι δυο τους ερωτεύονται κεραυνοβόλα και παντρεύονται την ίδια μέρα που η Λίζι μαθαίνει ότι είναι όντως έγκυος. Η ιστορία ξεκινά στην ουσία από εκείνη τη στιγμή και μέσα από μια τρελή συγκατοίκηση, παρακολουθούμε τη ζωή αυτής της παράξενης οικογένειας.

Ιδού και το τρέιλερ της σειράς, όπου η Κέλι κάποια στιγμή τα πετάει τελείως ρωτώντας τη Λίζι "αν θα μετρούσε στον κόσμο των λεσβιών". Η απάντηση της Λίζι, όλα τα λεφτά. Δες: