Βίσση - Πάνια: χωρισμένες στη γέννα με τον Καρβέλα

20.01.2015
Λένε πώς τα ζευγάρια μετά από χρόνια κοινής συμβίωσης αρχίζουν να μοιάζουν μεταξύ τους. Και υποθέτουμε ότι αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια

οι οποίοι αν εξαιρέσεις λίγο τον τόνο στο μαλλί, κατά τα άλλα είναι τάλε κουάλε. Μέχρι και το ντύσιμο τους μοιάζει πολύ κι άμα τους δεις από πίσω, δεν ξέρεις ποια είναι η Αννίτα και ποιος ο Καρβέλας!

Έλα, όμως, που... Καρβελίτιδα στο στυλ φαίνεται ότι έπαθε και η Άννα Βίσση. Η «απόλυτη», όπως σε έχουμε ενημερώσει, άλλαξε πριν λίγες μέρες το χρώμα των μαλλιών της κι έγινε κατάξανθη για τις ανάγκες του ρόλου στη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss». Κι από το πρώτο μικρό δείγμα που μάς έδειξε, είπαμε ότι η Άννα είναι... ίδια ο Καρβέλας.

Κι επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά, αφού σε πρόσφατη έξοδο της τριάδας, δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τον Καρβέλα από την πρώην και τη νυν σύζυγο. Βρε ταμάμ και τα τρία τους, αφού οι δύο κυρίες φαίνεται ότι έχουν επηρεαστεί από το εκκεντρικό και χύμα στυλ του. Για να μην πούμε ότι και η Βίσση με την Πάνια είναι σαν αδελφές, ειδικά τώρα που η πρώτη άνοιξε το μαλλί.