Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ξεσπά: Γεμίσαμε εξτένσιον και τσίχλα

26.01.2015
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επανήλθε δριμύτερη στην τηλεόραση ως μία από τις πρωταγωνίστριες της καινούριας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» αλλά υπήρξε μία μεγάλη περίοδος που απείχε και από τη μικρή οθόνη και από το θέατρο.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο Βήμα, αναφέρθηκε σ’ εκείνο το χρονικό διάστημα που δεν υπήρχαν προτάσεις για ρόλους και τα πράγματα στην προσωπική της ζωή δεν είναι ήταν καλά με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά σε αδιέξοδο.

«Στις ακραίες καταστάσεις ίσως η λύση να βρίσκεται στα πιο απίθανα μέρη και όχι εκεί που ψάχνουμε συνήθως. Όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση στη ζωή μου, όταν δεν έβρισκα ευκαιρίες, δεν άνοιγε τίποτα ούτε επαγγελματικά ούτε προσωπικά και έβλεπα ότι όλη αυτή η κατάσταση άρχιζε να με επηρεάζει όπως και η καθημερινότητα και η κατάσταση στη χώρα, ένιωσα πως όλο αυτό δεν οδηγούσε πουθενά. Προτίμησα να μην ακολουθήσω το δρόμο της ψυχοθεραπείας. Έβρισκα πράγματα τα οποία με έκαναν να φεύγω εντελώς από την καθημερινότητα, αποφάσισα να ασχολούμαι με το σώμα και όλο αυτό με οδηγούσε παρακάτω.» ανέφερε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως έγινε ξανά φοιτήτρια επιστρέφοντας στη σχολή της Θεολογίας για να γίνει ηθοποιός, διάβαζε πάλι τα πάντα από την αρχή με στόχο να κάνει και μεταπτυχιακό χωρίς να σκέφτεται τα υπόλοιπα που της είχαν συμβεί.

Επίσης όσον αφορά την τηλεόραση θεωρεί πως δε μπορεί να βοηθήσει γιατί είναι απλά ένα χρηστικό μέσο το οποίο πρέπει να προσέχουμε πως το κάνουμε αλλιώς θα φτιάξουμε ανθρώπους τέρατα.

«Επειδή όλοι βλέπουν τηλεόραση, πρέπει να προσέχουμε τι δείχνουμε. Πολλοί περιμένουν να μορφωθούν, άλλοι φοβούνται, ό,τι μας λένε το τρώμε, έχουμε γίνει πολίτες με δικαιώματα αλλά χωρίς υποχρεώσεις. Παιδιά που δεν τα πήγαιναν καλά στο σχολείο έκαναν τηλεόραση. Η τηλεόραση φρενάρει την αισθητική και την κρίση σου. Έχουμε γεμίσει εξτένσιον και τσίχλα. Δεν είναι έτσι η ζωή». συμπλήρωσε.