Βίσση: Το πολύ ρετούς την έκανε αγνώριστη! (pic)

27.01.2015
Εντάξει, είπαμε να ρίχνουν το ρετουσάκι σε επίσημες φωτογραφήσεις για να διορθώσουν κάποιες ατέλειες, αλλά στην περίπτωση της Άννας Βίσση το παράκαναν.

Ξεκίνησαν να ρετουσάρουν την "Απόλυτη" και ξεχάστηκαν με αποτέλεσμα να είναι ένας άλλος άνθρωπος. Πιο πιτσιρίκα και από το πιτσιρίκο συμπρωταγωνιστή της, Αιμιλιανό Σταματάκη στο νέο μιούζικαλ που θα παρουσιάσουν, είναι η 50 φεύγα Άννα Βίσση.

Κατά τα άλλα, η Βίσση μίλησε στην εφημερίδα Real για την παράσταση, οι «Καμπάνες Του Edelweiss» που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Φεβρουαρίου και το ρόλο της. «Ενσαρκώνω μια ηρωίδα, την Άννα, με σκοτεινό παρελθόν, με πολλά τραύματα ψυχικά, που τα κουβαλάει μέσα της για πολλά χρόνια. Ακόμη και τη στιγμή που θα καταφέρει να νιώσει την απόλυτη ευτυχία, εκεί παραμονεύει η πιο συνταρακτική για αυτήν αλήθεια που θα την εξοντώσει και της δώσει το τελειωτικό χτύπημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατά το σενάριο, η Βίσση ερωτεύεται τον Σταματάκη και στη συνέχεια μαθαίνει ότι είναι... γιος της. Με το μπαρδόν, αλλά με το ρετούς αποκλείεται να είναι μάνα του, αφού μοιάζει μικρότερη του!!!