Άκου τι λέει η Μπρέντα για την Ντόνα σήμερα

27.01.2015
Η Σάνεν Ντόχερτι και η Τόρι Σπέλινγκ ανήκουν στην ιστορική τηλεοπτική παρέα του "Μπέβερλι Χιλς". Πώς σχολιάζει σήμερα η μία την άλλη;

Η Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) και η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling), ή "Μπρέντα" και "Ντόνα" αν προτιμάτε οι πιο μυημένοι- είναι δύο από τα βασικά μέλη της παρέας του Μπέβερλι Χιλς που κυριαρχούσαν στην τηλεόραση για πολλά χρόνια με τα Χτυποκάρδια τους.

Χθες, η 41χρονη Ντόχερτι εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της Μέρεντιθ Βιεϊρά (Meredith Vieira) και η κουβέντα γύρισε κάποια στιγμή στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της και το ριάλιτι όπου "βγάζει όλη τη ζωή της στο κλαρί".

"Πως αισθάνεσαι όταν βλέπεις την εκπομπή", τη ρώτησε η παρουσιάστρια και η Σάνον βρέθηκε σε εμφανή αμηχανία, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, με το εν λόγω απόσπασμα.

"Είναι λίγο δύσκολο για μένα. Η καρδιά μου σπάει λίγο για εκείνη. Εγώ εύχομαι μόνο το καλύτερο για την Τόρι. Μια χαρούμενη ζωή και έναν ευτυχισμένο γάμο. Έχει τόσο όμορφα παιδιά... Το να βγάζει όλα έξω εκεί, είναι προφανώς καθαρκτικό για εκείνη. Μιας μορφής θεραπεία. Εγώ, όμως κάθε φορά που βλέπω το σόου νιώθω λίγο άβολα γιατί την γνωρίζω", απάντησε η Σάνον τονίζοντας όμως πως "όλοι σκοντάφτουμε και όλοι κάνουμε λάθη και όλοι χαράζουμε τον δικό μας δρόμο".

Πάντως, ειναι γνωστό ότι η Σάνον Ντόχερτι δεν είχε και τις περισσότερες συμπάθειες γενικώς και ειδικώς ανάμεσα στους συμπρωταγωνιστές της -λέγεται ότι είχε σκοτωθεί με όλους...

Με τον τηλεοπτικό αδελφό της, μάλιστα, τον Μπράντον, ακόμη και σήμερα τις πετάνε τις μπηχτούλες τους. Κάνε κλικ εδώ και διάβασε τα πιο πρόσφατα κατορθώματά τους.