Η υπουργός Έλενα Κουντουρά όπως δεν την έχετε ξαναδεί! [photos]

27.01.2015
Κι όμως αυτό το ουρί του παραδείσου είναι η Έλενα Κουντουρά των ΑΝΕΛ, όταν έκανε διεθνή καριέρα ως μοντέλο και έφτασε στη λίστα των 10 κορυφαίων του κόσμου.

Κι όμως αυτό το... ουρί του παραδείσου είναι η Έλενα Κουντουρά των ΑΝΕΛ, όταν έκανε διεθνή καριέρα ως μοντέλο.

Η κυρία Έλενα Κουντουρά είναι πλέον Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού στη νέα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και εμείς ψάξαμε στιγμές στην καριέρα της που δεν ασχολούνταν με την πολιτική, αλλά με το μόντελινγκ. Η κα Κουντουρά υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου επί σειρά ετών. Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα εις ύψος και στα 100μ. με εμπόδια, με πανελλήνια ρεκόρ, πανελλήνιες νίκες και διεθνείς διακρίσεις.

Ακόμα και στο μόντελινγκ, πάλι έκανε ... πρωταθλητισμό. Από το 1984 ως το 1997 έκανε διεθνή καριέρα ως μοντέλο, και το 1990 ανακηρύχθηκε από το CCN ένα από τα δέκα καλύτερα μοντέλα του κόσμου. Μια από τις σημαντικές και πολύχρονες συνεργασίες της ήταν εκείνη με τον γνωστό Γάλλο φωτογράφο, σχεδιαστή και σκηνοθέτη στον χώρο της μόδας Σερζ Λουτένς (Serge Lutens), από το website του οποίου βρήκαμε και τις φωτογραφίες, όπου η κα Κουντουρά είναι αγνώριστη.

Μεγάλη επιτυχία είχε η συνεργασία της με την ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών Shiseido.