Η Βίσση αγκαλιά με το νέο της έρωτα [photo]

28.01.2015
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα καλά και σε λίγες ημέρες οι «Καμπάνες Του Edelweiss» θα χτυπήσουν στο θέατρο Πάνθεον. Ο λόγος για την νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα που στις 6 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα με κεντρική πρωταγωνίστρια τη μία και μοναδική, την Απόλυτη Αννα Βίσση!

Στα social media ήδη κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που δείχνει την τραγουδίστρια στην αγκαλιά του νεαρού ηθοποιού Αιμίλιου Σταματάκη, του άνδρα που θα ερωτευτεί και στην συνέχεια θα μάθει πως είναι… ο γιος της!

Σε δηλώσεις της στην «Real News» η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στον ρόλο της λέγοντας συγκεκριμένα: «Ενσαρκώνω μια ηρωίδα, την Άννα, με σκοτεινό παρελθόν, με πολλά τραύματα ψυχικά, που τα κουβαλάει μέσα της για πολλά χρόνια. Ακόμη και τη στιγμή που θα καταφέρει να νιώσει την απόλυτη ευτυχία, εκεί παραμονεύει η πιο συνταρακτική για αυτήν αλήθεια που θα την εξοντώσει και της δώσει το τελειωτικό χτύπημα».

Να σημειώσουμε εδώ πως η Απόλυτη είναι από τον Οκτώβριο ζευγάρι και στη ζωή με τον νεαρό ηθοποιό, τον οποίο και ερωτεύτηκε στο κάστινγκ που έκανε για το ρόλο, που τελικά πήρε!