Γιος Μικρούτσικου: Δε μιλούσα στον πατέρα μου για ένα χρόνο

03.02.2015
Το τελευταίο διάστημα ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου μιλάει για τον πατέρα του και τη σχέση που έχουν όλο αυτό τον καιρό που λείπει από την τηλεόραση ,τις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει και με την αρρώστια της μητέρας του Μαρίας Δημητριάδη αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια.

Στην τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου « Μία, ο Στέργιος ανέφερε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια όταν είχαν ψυχραθεί μεταξύ τους και πώς ήρθαν και πάλι κοντά.

«Στην εφηβεία είχα συγκρουστεί πολλές φορές με τους γονείς μου. Έχει περάσει διάστημα που έχω να μιλήσω με τον πατέρα μου έναν χρόνο. Εγώ πήγα και τον βρήκα και αυτό το περιστατικό είναι συγκινητικό αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Εκείνη την περίοδο παρουσίαζε το “Big Brother 1” και με ένα "ψηστήρι" της μητέρας μου, που μου είχε πει να πάω παραμονή Πρωτοχρονιάς να τον βρω, πήγα. Είχαν live στην Παιανία και με το που άλλαζε ο χρόνος θα έβγαινε ο νικητής. Πήγα και χώθηκα ανάμεσα στον κόσμο διακριτικά και όταν με είδε, έπαθε σοκ! Ξέχασε την εκπομπή και τον νικητή...» δήλωσε συγκινημένος.