Αυτή τη φορά η Κιμ δε φόρεσε απολύτως τίποτα [photos]

07.02.2015
Στο καινούριο τεύχος του Love όπου φιλοξενούνται οι φωτoγραφίες του Klein, η Kim ποζάρει ολογυμνη, και ξαπλώνει σε πισίνες αγκαλιά με φουσκωτές κούκλες!

Η Kim Kardashian δεν έχει αφήσει πια τίποτα στη φαντασία. Ύστερα από την περιβόητη φωτογράφηση της στο περιοδικό Paper που προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις και έναν μεγάλο πανικό στα social media, συνεργάστηκε με τον φωτογράφο της Madonna και υπεύθυνο για μερικές από τις πιο προβοκατόρικες φωτογραφήσεις και βίντεο, Steven Klein.

Είχαν ακουστεί διάφορες φήμες εδώ και πολύ καιρό για το εν λόγω κόνσεπτ και πως θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ' όσα έχει κάνει μέχρι τώρα η σύζυγος του Kanye West, αν και δεν είναι κάτι καινούριο πως αρκετές φορές έχει παρατήσει τα ρούχα στην άκρη.

Τελικά στο καινούριο τεύχος του Love όπου φιλοξενούνται οι φωτoγραφίες του Klein, η Kim ποζάρει ολογυμνη, ξαπλώνει σε πισίνες αγκαλιά με φουσκωτές κούκλες και όταν φοράει κάτι πάνω της, ο στυλίστας της έχει επιλέξει κομμάτια από την καινoύρια κολεξιόν της Prada. Τα σχόλια δικά σας...