Σταρόβας: Παράτησα το σχολείο και δεν σπούδασα τίποτα

09.02.2015
Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι σίγουρα στη λίστα με τις πιο αγαπητές μορφές της μουσικής και της τηλεόρασης, έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ και δεν έχει ποέ θέμα να μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Join us πήγε πίσω στα σχολικά χρόνια, αναφέρθηκε στους εφιάλτες που βλέπει συχνά και σχολίασε τα κιλά του τα οποία προσπαθεί να χάσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

«Άρχισα να ασχολούμαι με τη μουσική από πολύ μικρός. Στα 16-17 ήμουν ήδη επαγγελματίας. Δεν σπούδασα τίποτα. Το γυμνάσιο ήταν τότε εξατάξιο και το παράτησα στην Πέμπτη. Ήμουν λίγο άγριο παιδί. Ζορίζομαι οικονομικά και τώρα. Επειδή δεν μου αρέσει ο πρωταθλητισμός δεν θέλω να έχω πολλές ευθύνες. Σε σήριαλ δεν δέχτηκα ποτέ να παίξω σε πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί έπρεπε κάθε μέρα να δουλεύεις 8 ώρες. Και αυτό είχε σαν κόστος οι αμοιβές σου να μην είναι αντίστοιχες.» δήλωσε.

Επιπλέον συμπλήρωσε για τη φυσική του κατάσταση πως δεν περπατάει καθόλου γι’ αυτό στα 50 μέτρα οι αντοχές του τον προδίδουν και βλέπει συχνά εφιάλτες πως απαγάγουν την κόρη του κι όταν τρέχει να τη σώσει στα 10 μέτρα πέφτει ξερός και ξυπνάει μ’ ενοχές.

Όσον αφορά τη διατροφή του, δε θέλει να κάνει απλά μια δίαιτα αλλά να του γίνει συνήθεια και τρόπο ζωής και σύντομα θα το κάνει γιατί ο τρόπος ζωής του είναι για πολύ μικρότερες ηλικίες.

«Καταρχήν δεν έχει σχέση χρόνο με χρόνο. Άλλο τριάντα, άλλα σαράντα, άλλο πενήντα. Μειώνονται οι αντοχές. Αν είσαι 35 χρονών υπέρβαρος, έχεις αντοχές. Μετά τα τριάντα άρχιζα να βάζω κιλά. Είμαι νεόχοντρος. Κάτι πρέπει να γίνει. Νιώθω ότι στενεύουν τα περιθώρια. Θα αλλάξω τρόπο ζωής, γιατί είμαι καλομαθημένος και λειτουργώ σαν εικοσάρης.» πρόσθεσε.