Λέχου: Έχουμε πήξει στο γυμνό!

10.02.2015
Η Κατερίνα Λέχου είχε μιλήσει πρόσφατα για τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει κι έκαναν λόγο για νευρική ανορεξία σχολιάζοντας πως δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και ότι έχασε πολύ λιγότερα κιλά απ όσα νομίζει ο κόσμος.

Η γνωστή ηθοποιός είναι από τις περιπτώσεις των καλλιτεχνών που δεν έγιναν αμέσως γνωστές παρ όλο που δούλευε πολλά χρόνια στο θέατρο κι όπως συμβαίνει συνήθως, έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό σήριαλ το οποίο είχε σημειώσει και μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Όπως λέει η ίδια ξεκίνησε να δουλεύει στα 21, η επιτυχία ήρθε στα 34 της με το «Είσαι το ταίρι μου» κι όλα αυτά τα 13 χρόνια είχε συμμετάσχει σε πολύ καλές δουλειές χωρίς να την ξέρει κανείς.

"Ανέβηκα τα σκαλοπάτια ένα ένα. Βέβαια έχω πολύ καλή παιδεία από το σπίτι μου. Είμαι τυχερή. Μέχρι και σήμερα μπορεί τα ανίψια μου και οι αδελφές μου να μην έχουν δει κάποιο σίριαλ όπου έχω παίξει. Δεν ασχολείται κανείς. Το μόνο που με ρωτούν είναι "Είσαι καλά; Θες να σου φτιάξουμε κανένα φαγητό;"" δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη.

Επίσης όταν η κουβέντα πήγε στο αν θα τολμούσε να κάνει γυμνό είπε ότι είναι πλέον ξεπερασμένο γιατί ήταν πολύ της μόδας όταν προωτοβγήκε στην τηλεόραση και ύστερα μεταπήδησε στο θέατρο. "Πλέον δεν ενδιαφέρει κανέναν. Έχουμε πήξει στο γυμνό". τόνισε.