Η αποκάλυψη του Λιάγκα για το σπίτι του Τσίπρα

11.02.2015
Είναι να μην ανοίξει το στόμα του ο Λιάγκας, το έχουμε καταλάβει αυτό. Τώρα αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και έκανε άλλη μια αποκάλυψη από εκείνες που μας έχει συνηθίσει. Πριν λίγες μέρες, ο Λιάγκας μας έλεγε ότι ο Πρωθυπουργός με μία γυναίκα έχει πάει στη ζωή του, την Περιστέρα Μπαζιάνα, και είναι μαζί από το σχολείο.

Το πρωί της Τετάρτης (11/2) ο παρουσιαστής έκανε άλλη μια αποκάλυψη που αφορά στο ζεύγος.

Μέσα από την εκπομπή περιέγραψε το νέο σπίτι της οικογένειας, ενώ υπογράμμισε ότι η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι μια πολύ τρυφερή μητέρα:

«Πρόσφατα εξάλλου μετακόμισαν. Μέναν σε ένα άλλο διαμέρισμα στην Κυψέλη και στη συνέχεια πήγαν σε αυτό που είναι, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, είναι εκατόν τόσα τετραγωνικά. Είναι ένα απλό διαμέρισμα. Δηλαδή μπαίνοντας μέσα βλέπεις ένα απλό διαμέρισμα μιας αστικής οικογένειας, το πολύ ωραίο όμως αυτούς του διαμερίσματος είναι πως είναι ρετιρέ και έχει "τρομακτική" θέα 360°, ολόκληρη την Αθήνα και έχει τεράστιες βεράντες. Το πλεονέκτημα λοιπόν αυτού του σπιτιού είναι πως έχει τεράστιες βεράντες και ίσως μία από τις καλύτερες θέες που έχει διαμέρισμα στην Αθήνα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.