Έλεος: Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχεται ότι «τα κάνει επάνω της»! [photo]

12.02.2015
Κάνει μάσκες προσώπου με το ίδιο της το αίμα, βάζει τεράστιες βεντούζες στα οπίσθιά της για να τα κρατάει ψηλά και ζει και αναπνέει με ένα ελαστικό εσώρουχο Spanx. Όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στη νέα της αποκάλυψη στο περιοδικό Love!

Ξέρουμε ότι η Κιμ Καρντάσιαν λατρεύει το Spanx της, το ελαστικό εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος που κολλάει πάνω στο σώμα εξαφανίζει τις ατέλειες και δείχνει το κορμί πιο σφικτό. Η Κιμ δεν το αποχωρίζεται ποτέ στο κόκκινο χαλί και φωτογραφίζεται με αυτό ακόμα και στο Instagram.

Η πληθωρική celebrity - που πρόσφατα έκοψε και τα μακριά μαύρα μαλλιά της καρέ - παραδέχτηκε ότι όταν φοράει το Spanx μπορεί και ... «τα κάνει πάνω της». Επειδή η Κιμ σιχαίνεται τις δημόσιες τουαλέτες, και επειδή αυτό το εσώρουχο είναι κάπως... σφιχτό [και επειδή συνηθίζει να ξεκαρδίζεται στα γέλια] παραδέχεται: «τα κάνω πάντα πάνω στο Spanx».

Χωρίς ντροπή παραδέχτηκε ότι και η αδελφή της Κόρτνει κάνει ακριβώς το ίδιο, και μάλιστα σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι οι αδελφές Καρντάσιαν τα έκαναν επάνω τους και καταδιασκέδασαν!