Η Νάντια Μπουλέ τα χώνει σε όσους ασχολούνται με τα κιλά της

12.02.2015
Τώρα τελευταία βγαίνουν συνέχεια δημοσιεύματα για τα κιλά που έχουν χάσει κι έχουν πάρειδιάσημες κι ωραίες γυναίκες της εγχώριας showbiz όπως η Τζένη Θεωνά, η Κατερίνα Λέχου και η Ελευθερία Ρήγουαλλά εκείνες διαψεύδουν όλα όσα γράφονται σχολιάζοντας την άσχημη συμπεριφορά κάποιων δημοσιογράφων.

Τώρα σειρά έχει η Νάντια Μπουλέ. Η γνωστή παρουσιάστρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια ξέσπασε στις κάμερες για τις αντιδράσεις που προκάλεσε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε και την έδειχνε με παραπάνω κιλά ανεβάζοντας στο instagram μία δική της και είχε για λεζάντα ένα μεγάλο κείμενο με την άποψη της για όσα είπαν διάφοροι για την εμφάνιση της.

Σε πρόσφατη έξοδο της την πέτυχε η κάμερα του Happy Day και την ρώτησαν για το εν λόγω ποστ και τι ακριβώς συνέβη όλο αυτό το διάστημα που λένε πως πάσχει από νευρική ανορεξία κι εκείνη δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της.

«Θα μου επιτρέψετε να μη το σχολιάσω. Το θέμα τελείωσε με τη φωτογραφία που ανέβασα και το κείμενο που έγραψα. Είναι πολύ ρηχό και δε θα με ενοχλούσε κάτι τέτοιο (τα κιλά) γιατί δεν έχει καμία βάση και καμία σημασία.. Είναι ξεκάθαρο τι με ενόχλησε, και θα πρέπει να προσέχουμε γενικά τι λέμε για τους ανθρώπους, ειδικά όταν αυτοί έχουν δείξει σημάδια ότι κινούνται σε χαμηλούς τόνους και κοιτώντας μόνο τη δουλειά τους. Το ότι κάποιοι το πήραν σαν απάντηση συνέβη γιατί δε διάβασαν καλά το κείμενο ή γιατί ήθελαν να δώσουν μια τέτοια απάντηση.

Αυτό που με ενόχλησε δεν είναι για τα κιλά μου. Αλλά ότι συνέδεσαν μία κακή ψυχολογία με το ότι δεν κάνω τηλεόραση. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι σταθερός και μη σταθερός με τα κιλά του. Και μαγκιά του να κάνει και το ένα και το άλλο. Πέρα από το γεγονός ότι μιλάς αγενώς για έναν άνθρωπο, σεν είχε να κάνει με την εμφάνιση αυτό που μ’ ενόχλησε αλλά ότι ταυτίζεις τη ψυχολογία ενός ανθρώπου με το ότι δεν κάνει τηλεόραση, ενώ μπορεί να μην θέλει να κάνει τηλεόραση ή να μην το έχει επιλέξει... αυτό είναι θράσος, ντροπή γι’ αυτόν που το γράφει και θεωρώ ότι είναι πραγματικά ξεδιάντροπο.» δήλωσε.