Backstage με τους γυμνούς πρωταγωνιστές των 50 Αποχρώσεων του Γκρι [photos]

12.02.2015
Το βιβλίο προκάλεσε ένα τεράστιο πανικό παγκοσμίως, έγινε best seller και αναστάτωσε πάρα πολλούς αναγνώστες που χάθηκαν μέσα στις σελίδες του από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.

Το βιβλίο προκάλεσε ένα τεράστιο πανικό παγκοσμίως, έγινε best seller και αναστάτωσε πάρα πολλούς αναγνώστες που χάθηκαν μέσα στις σελίδες του από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» μεταφέρθηκαν στα κινηματογραφικά πανιά, από σήμερα κολάζει τις ελληνικές αίθουσες και το καινούριο τεύχος του W γέμισε με τις ασπρόμαυρες backstage εικόνες με τους Dakota Johnson και Jamis Dornan.

Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Sam Taylor – Johnsson έδωσε στο περιοδικό κάποιες από τις φωτογραφίες που έβγαλε στα γυρίσματα με τους ημίγυμνους πρωταγωνιστές σε διάφορες στιγμές και φυσικά κατά τη διάρκεια των γυμνών σκηνών για τις οποίες έχουν τιγκάρει τα box offices.

“Στην πρώτη αισθησιακή σκηνή της ταινίας ήταν 10 με 15 άτομα στο χώρο. Είναι μία απίστευτα ιδιωτική σκηνή σ ένα άκρως δημόσιο χώρο." ανέφερε ο Taylor- Johnson και μπορείτε να ξεκινήσετε τα κλικ…