Ντώνα: Απίστευτες κατηγορίες εναντίον της για εκβιασμό!

12.02.2015
Μία άγρια δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει από το 2013 με πρωταγωνίστρια τη Μορφούλα Ντώνα και την αθλήτρια της, Βαρβάρα Φίλιου.

Μάλιστα, η απίστευτη υπόθεση, που έχει από εκβιασμούς, απειλές, μέχρι… σεξουαλικές παρενοχλήσεις, έφτασε μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η 21χρονη πρωταθλήτρια του ατομικού της ρυθμικής γυμναστικής Βαρβάρα Φίλιου, έστειλε αρχικά εξώδικο και στη συνέχεια αγωγές στην προπονήτρια της Μορφούλα Ντώνα, κατηγορώντας την για σωματικές βλάβες, απειλές ακόμα και εκβίαση! Πάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νεαρή αθλήτρια, αλλά και οι γονείς της, αποδίδουν ως κίνητρο της ξαφνικής εχθρικής συμπεριφοράς της προπονήτριας της, τη ζήλια! Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά σε
σημείο της αγωγής, ότι η πρώην προπονήτρια της, την υπονόμευε, την ζήλευε, ήθελε την οικονομική της εξόντωση, αδιαφορούσε για εκείνη και ότι της προκαλούσε άγχος, τρόμο και ταραχή.

Η αγωγή απάντηση της Μορφούλας Ντώνα:

Η νικήτρια του φετινού DWTS δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αντέδρασε άμεσα στις απίστευτες κατηγορίες, με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, υποστηρίζοντας ότι η συνεργασία της ως προπονήτρια με την αθλήτρια της ήταν άριστη μέχρι την στιγμή που της ανατέθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η προπόνηση και δεύτερης αθλήτριας. Κάτι που σύμφωνα με όσα αναφέρει η Μορφούλα ενόχλησε την αθλήτρια της Βαρβάρα Φίλιου.

«Η Βαρβάρα Φίλιου αντέδρασε αρνητικά στη προοπτική μιας κοινής προπόνησης και η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει ριζικά. Στην συνέχεια άρχισε να με καταδιώκει, συκοφαντώντας με, αποστέλλοντας εις βάρος μου αναφορές στο ΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ και ΑΣΑΕΔ όπου εργάζομαι» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μορφούλα Ντώνα