Με ή χωρίς τον Τσάρλι το φινάλε "Two and a Half Men";

19.02.2015
Το φινάλε της γνωστής σειράς "Two and a Half Men" που έχει λατρέψει και το ελληνικό κοινό, προβάλλεται σήμερα στην Αμερική και το ερώτημα είναι: θα κάνει το αναμενόμενο δυναμικό come back o άτακτος Τσάρλι Σιν;

Είναι οριστικό: Ο Τσάρλι Σιν δε θα εμφανιστεί ούτε στο φινάλε της σειράς, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί.

Ο 49χρονος ηθοποιός, πρωταγωνιστούσε στη σειρά μέχρι το 2011 όταν απολύθηκε εξαιτίας την εξεζητημένης συμπεριφοράς και των προσβλητικών σχολίων που έκανε για τους παραγωγούς της σειράς και αντικαταστάθηκε από τον Άστον Κούτσερ.

Όπως είχε ακουστεί ο Τσάρλι θα εμφανιζόταν για το φινάλε της τελευταίας σειράς επεισοδίων, ωστόσο, το δυναμικό comeback δεν πρόκειται να γίνει καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον δημιουργό της σειράς Τσακ Λορ, για ενδεχόμενη επιστοφή του ηθοποιού δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Οι δύο πλευρές δε συμφώνησαν για το πώς θα γίνόταν η μεγάλη επιστροφή κι έτσι το φινάλε της σειράς θα γίνει δίχως τον Τσάρλι.

Μπορεί ο Τσάρλι τελικά να μην κάνει τη μεγάλη εμφάνιση στο τέλος της σειράς αλλά στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε να "παρελαύνουν" γνώριμα πρόσωπα ενώ όπως αποκάλυψε ο Τζον μιλώντας στο σόου "Entertainment Tonight", θα υπάρχουν special guests όλων των ειδών...