Τσαρούχας: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Παπαθωμά

19.02.2015
Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τετάρτης (18/2) ο Πασχάλης Τσαρούχας σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου του με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για το χωρισμό του, τις άριστες σχέσεις που έχει με την πρώην σύζυγό του και το γιο τους, Αχιλλέα. Και μπορεί μία μέρα πριν στην ίδια εκπομπή ο Πέτρος Κωστόπουλος να δήλωνε «βλάχος» και ότι δε θα μπορεί να έχει σχέσεις με τον άνδρα που θα βγαίνει η Τζένη Μπαλατσινού, όταν και αν συνεχίσει τη ζωή της, δε συμβαίνει όμως στην περίπτωση του Τσαρούχα.

Αντίθετα, ο ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις με το νύν σύντροφο της πρώην του, Γρηγόρη Πετράκο, ενώ όπως είπε όλοι τους μαζί και η νεογέννητη κόρη τους είναι σαν μία οικογένεια. «Στο θέμα του χωρισμού με τη Θεοφανία αγγίξαμε το ιδανικό», τόνισε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, έκανε μία αποκάλυψη, που πραγματικά προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Τον καιρό που η Παπαθωμά ήταν έγκυος στο παιδί του Πετράκου, έμενε στο ίδιο σπίτι με τον Τσαρούχα! «Έμεινε πολύ καιρό στο σπίτι μαζί μου ούσα έγκυος μέχρι να ετοιμάσουν το καινούριο τους σπίτι με τον Γρηγόρη» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.