Σάλος με την εμφάνιση της Lady Gaga -ιδού η εξήγηση

23.02.2015
Η διάσημη φρεσκοαρραβωνιασμένη τραγουδίστρια καμάρωσε ιδιαίτερα για τη στυλιστική επιλογή της τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου -αντίθετα με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους.

Η μέρα σήμερα είναι δικαιωματικά αφιερωμένη στα Όσκαρ λόγω της χθεσινοβραδινής 87ης Απονομής.

Η Lady Gaga ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί, όμως όχι με την καλή έννοια. Με μια ολόλευκη, ολοκέντητη Azzedine Alaia τουαλέτα εμφανίστηκε η 28χρονη σταρ αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν, χωρίς αμφιβολία το ζευγάρι ολοκόκκινα γάντια που φορούσε στα χέρια της. Και με τη λέξη "γάντια" εννοούμε αυτά της... λάντζας, εξ ου και το απίστευτο τρολάρισμα που ακολούθησε στο ίντερντετ.

Το ίντερνετ βρήκε απίθανη τροφή στην εμφάνιση της Gaga και έκανε τρελή πλάκα με την "πλύστρα σταρ που πήγε στα Όσκαρ κατευθείαν από τον νεροχύτη της". Εκείνη όμως καμάρωνε τρελά σε όλα τα σόσιαλ μίντια εξηγώντας ακριβώς την ιστορία πίσω από το φόρεμά της.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή βραδιά", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που βλέπετε παρακάτω η φρεσκοαρραβωνισμένη Lady Gaga. "Ευχαριστώ Αζεντίν Αλάια για αυτό το εντυπωσιακό κομμάτι. Χρειάστηκε 1.600 ώρες κεντήματος για 25 ανθρώπους στο Παρίσι. Δεν είχε κάνει ποτέ πριν φόρεμα για τα Όσκαρ. Τι τιμή! Τα γάντια έχουν βαφτεί με βαφή Crimson με το χέρι, άνθη μπέιμπι ορχιδέας ζωγραφισμένα στο χέρι στα μαλλιά μου και διαμάντια σε σχήμα αχλαδάκι από τη Λορέιν Σβάρτς (Lorraine Schwartz). Μαλλιά και μέικ απ fredericaspiras and sarahtannomakeup. Το πνευματικό παιδί του Αζεντίν και αγαπημένός φίλος και στυλίστας, brandonvmaxwell"

Και του χρόνου Lady...