Δες τη Γουίδερσπουν να χουφτώνει την Άνιστον [βίντεο]

23.02.2015
Ακόμη ένα απρόοπτο στη χθεσινή απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Φουλ στις οσκαρικές στιγμές η σημερινή "επόμενη μέρα" και να που διάφορα μαργαριτάρια προκύπτουν από παντού.

Μία από τις ξεχωριστές στιγμές που ξεχωρίσαν χωρίς αμφιβολία είναι μια που εκτυλίχθηκε στο κόκκινο χαλί της λαμπερής εκδήλωσης με πρωταγωνίστριες δύο διάσημες κυρίες της σόουμπιζ.

Ο Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) είχε καλέσει κοντά του την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) για τη σχετική κουβεντούλα πριν από το σόου.

Αφού αποκάλυψε, λοιπόν, ότι το φόρεμα που είχε επιλέξει για τη βραδιά ήταν Βερσάτσε, η 45χρονη σταρ συνέχισε να απαντά ερωτήσεις σχετικά με την ερμηνεία της στην ταινία "Cake".

Ξαφνικά έκανε ένα "Ω, ω" και τα μάτια της πετάχτηκαν σαν να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Μόλις είχε περάσει από πίσω της η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) η οποία, προφανώς της έριξε ένα... χουφτωματάκι που την τρόμαξε!

Γέλασαν όλοι, το άφησαν πίσω και η βραδιά συνεχίστηκε όπως έπρεπε...

Δες το βίντεο με τις δύο γυναίκες που γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν -προφανώς- μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους, καθώς και δυο φωτογραφίες όπου φαίνεται η εντυπωσιακή εμφάνιση και των δύο εκείνη τη βραδιά. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, η Ρις χθες την "έφαγε λάχανο" την Τζεν, η οποία ποζάρει στο πλευρό του καλού της, Τζάστιν Θερού.

Για την ιστορία, πάντως, πριν από λίγο καιρό ήταν η Άνιστον που είχε χουφτώσει την Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) δημοσίως, οπότε... τώρα η σειρά της!