Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια παρακαλούσε χρόνια να δει τον γιο της

09.03.2015
Παντρεύτηκε στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών και έκανε τον γιο της μόλις στα 16 της. Ο άνδρας της ήταν πολύ μεγαλύτερος. Κατάλαβε το λάθος της και χώρισε στα 19 της. Ήταν ο παρορμητισμός μιας εφηβείας...

Ο λόγος για την Κατερίνα Κούκα που έδωσε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη καλεσμένη στην εκπομπή Join Us στον ΣΚΑΪ.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν τον χωρισμό της, καθώς οι συνθήκες την ανάγκασαν να βρίσκεται μακριά από τον γιο της. «Το πιο δύσκολο πράγμα με το γιο μου ήταν ότι απείχε για πολλά χρόνια από τη ζωή μου. Έπρεπε να τρέχω, να παρακαλάω για να τον δω. Υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που δεν ήταν μαζί μου. Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που έζησα στη ζωή μου».

Τέλος, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως η εμπειρία της στο Fame Story, ήταν δυσάρεστη «Δεν μου έκανε καθόλου κακό. Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία γιατί εγώ μπήκα μέσα σε αυτό με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία κι εγώ και o Aντώνης Βαρδής. Γιατί συνέβαινε να δουλεύουμε μαζί με τον Αντώνη τότε. Εμείς πήγαμε και μιλάω και εξ ονόματος του Αντώνη, με πάρα πολύ χαρά να πούμε πέντε πράγματα από τις εμπειρίες μας στα νέα παιδιά, που ονειρεύονται να πάρουν αυτό το δρόμο που πήραμε και εμείς. Δηλαδή με πολλή αγάπη μπήκαμε μέσα. Όλες τις ίντριγκες των καναλιών, των διευθυντάδων, των ανθρώπων που το μέλημά τους είναι τι νούμερα θα χτυπήσουμε το βράδυ, δεν μας αφορούσε καθόλου. Και δεν το θέλαμε, δεν το ξέραμε, δεν το γουστάραμε. Εκεί ανακαλύψαμε καθ’ οδόν ότι παίζονταν παιχνίδια, τα οποία δεν έπρεπε ούτε να μας αφορούν, ούτε να μας βάζουν μέσα σε αυτά. Χορέψαμε, αλλά ήταν ένας δυσάρεστος χορός».