Αποκάλυψη: Ο Γκλέτσος ζει σε υπόγειο!

09.03.2015
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή που έδωσε σε οικονομική εφημερίδα, αφού εκτός από πολιτική μίλησε για την κόρη του, Βαλίσια, ενώ αποκάλυψε γιατί μένει σε υπόγειο! Μάλιστα, αυτό ανήκει στη μητέρα του.

«Κατά τη δική μου άποψη, ένας πολιτικός που είναι αιρετός πρέπει να κάνει κάποια πράγματα. Οφείλει να παιδεύει, να εκπαιδεύει, να αυτοπεριορίζεται αλλά και να συμπάσχει με τον κόσμο. Ένας άνθρωπος που είναι αιρετός πρέπει να έχει ένα επίπεδο ζωής που να είσαι ίσο, ίσως και κατώτερο, από το μέσο όρο των πολιτών που τον έχουν ψηφίσει για να διαχειρίζεται τις ζωές τους. Για όλα αυτά λοιπόν μένω ακόμη στο υπόγειο της μητέρας μου» εξηγεί χαρακτηριστικά για το λόγο που επέλεξε να μένει στο υπόγειο της οικογένειας του.

Για την κόρη του και πώς αντιδρά όταν τον βλέπει στην τηλεόραση, λέει: «Η κόρη μου, μου κάνει αυστηρή κριτική. Είναι πια 12 ετών και βρίσκεται στη φάση της προεφηβείας. Υπάρχουν στιγμές που με έχει δει στην τηλεόραση και μου έχει πει "παρ' το αλλιώς". Συνήθως αυτό μου λέει κι εγώ καταλαβαίνω αμέσως τι θέλει να μου πει».

Τέλος, αποκαλύπτει ότι έχει βάλει πολλές φορές τα κλάματα για την κόρη του. «Πολλές φορές έχω κλάψει για την κόρη μου. Έχω κλάψει από συγκίνηση και χαρά για μικρά πράγματα. Αν και τα μικρά πράγματα είναι εκείνα που τελικά μετράνε περισσότερο στη ζωή» αποκάλυψε.