Βρεττός: Παραδέχεται ότι η Αραβανή τον παράτησε πριν το γάμο!

18.03.2015
Ο χωρισμός του Ηλία Βρεττού με την Ευαγγελία Αραβανή ήταν ξαφνικός και προκάλεσε έκπληξη, αφού γνωρίζαμε ότι το ζευγάρι πήγαινε για γάμο.

Οι ίδιοι δεν είχαν παραδεχτεί τα γαμήλια σχέδια, αν και άφηναν να εννοηθεί ότι η σχέση τους ήταν σοβαρή, με ένα μονόπετρο να στολίζει το δάχτυλο του μοντέλου. Τρεις μηνες μετά κι ενώ πολλοί σχολιάζουν αρνητικά τις φημες ότι η Αραβανή χώρισε τον τραγουδιστή για τα μάτια γιου ισχυρού εφοπλιστή, έρχεται ο Βρεττός και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι εκείνη τον χώρισε πριν το γάμο!

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού Hello, σχολιάζει την είδηση που είχε, ότι το πρώην ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην ιδιαίτερη πατρίδα της Αραβανή, τη Λευκάδα.

"Είχες καλό ρεπορτάζ. Ήταν μια σοβαρή σχέση, που πήγαινε προς τα εκεί. Αυτό ήταν ξεκάθαρο" αρκέστηκε να σχολιάσει ο Βρεττος, επιβεβαιώνοντας ωστόσο τις φήμες. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι μετά το χωρισμό (και τον τρόπο που αυτός έγινε) δεν το είδε εγωιστικά, ούτε εκδικητικά.

"Θα μπορούσα να το δω εγωιστικά και εκδικητικά. Δεν είμαι από τη φύση μου, όμως τέτοιος άνθρωπος. Είμαι πολύ θετικός και προσπαθώ να βρω την κεντρική διάσταση σε ότιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου. Έτσι λοιπόν, όσα έγιναν στην τελευταία μου σχέση γρήγορα, τα είδα από τη θετική τους πλευρά. Και συνειδητοποίησα, ότι έπρεπε να γίνουν έτσι, για να έρθουν αυτά που μου συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου ζωή" δήλωσε χαρακτηριστικά.