Ζευγάρι ακροβατών παντρεύτηκε 38 φορές σε 12 χώρες! [photos]

24.03.2015
Όλοι έχουμε συναντήσει αναποφάσιστα ζευγάρια όταν μπαίνουν στη διαδικασία των ετοιμασιών του γάμου τους αλλά σίγουρα κανένα δεν πήρε την απόφαση να γυρίσουν τον κόσμο και να ανταλλάζουν βέρες σε όλους τους προορισμούς τους.

Όλοι έχουμε συναντήσει αναποφάσιστα ζευγάρια όταν μπαίνουν στη διαδικασία των ετοιμασιών του γάμου τους αλλά σίγουρα κανένα δεν πήρε ην απόφαση να γυρίσουν τον κόσμο και να ανταλλάζουν βέρες σε όλους τους προορισμούς τους.

Ο Cheetah Platt και η κοπέλα του Rhiann Woodyard δυσκολεύτηκαν τόσο πολύ να βρουν κάποιο κόνσεπτ για το γάμο τους που προτίμησαν να κλείσουν εισιτήρια για 12 διαφορετικές χώρες με το σχέδιο να παντρευτούν 38 φορές. Και το έκαναν.

Ύστερα από οχτώ μήνες πολύ προγραμματισμού κι έρευνας, οι δύο ακροβάτες που ζουν στο Λος Άντζελες, ετοίμασαν τα backpacks τους και μπήκαν στο αεροπλάνο στις 8 Φεβρουαρίου για να ξεκινήσουν τη μεγάλη, γαμήλια περιοδεία.

Στα πράγματα τους είχαν μόνο το νυφικό και το κουστούμι του γαμπρού τα οποία στοίχισαν 100 ευρώ το καθένα, μία κάμερα κι εσώρουχα ενώ φρόντισαν τα εισιτήρια να μην κοστίσουν πάνω από 3000 δολάρια και στα πράγματα τους. «Πολλές γυναίκες σπαταλούν πολύ χρόνο και αγχώνονται τρομερά απλά για μία μέρα και μετά όλα τελειώνουν. Μ’ άρεσε πολύ που παντρεύομαι συνέχεια τον Cheetah και μ’ εξιτάρει που δε διαρκεί απλά μία μέρα.» ανέφερε η Rhian.

Μέχρι τώρα έχουν μοιραστεί στα social media αρκετές φωτογραφίες που προφανώς δεν είναι οι συνηθισμένες νεόνυμφων ζευγαριών κι απ ότι δήλωσαν, όταν επιστρέψουν στην Καλιφόρνια, θα οργανώσουν έναν κανονικό γάμο για τους φίλους και συγγενείς. Και στα δικά σας.