Ντενίση: Οι απίστευτες εκρήξεις ζήλιας του Γκλέτσου!

27.03.2015
Στο παρελθόν η Μιμή Ντενίση και ο Απόστολος Γκλέτσος υπήραν ζευγάρι και μάλιστα πολυσυζητημένο. Χρόνια μετά και η ηθοποιός μίλησε στην Χριστίνα Πολίτη και το Mega με ΜΙΑ για την εκρηκτική εκείνη σχέση

Και αποκάλυψε για πρώτη φορά τις απίστευτες εκρήξεις ζήλιας του Απόστολου. «Μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά είχαν και αυτές πλάκα. Παίζαμε την Καρένινα και εκείνος, επειδή είχαμε μαλώσει, δεν έβγαινε στην σκηνή. Έβγαινα εγώ, λοιπόν, και ήταν ο έρμος ο Χαλκιάς και έλεγα εγώ μόνη μου ότι αν είχε βγει ο Βρόνσκι (σ.σ.: ο ήρωας που υποδυόταν ο Απόστολος Γκλέτσος) στη σκηνή, θα μου έλεγε "Άννα, σ' αγαπώ". Έλεγα όλα τα λόγια μόνη μου και άκουγα τον Απόστολο που κλότσαγε τους σκουπιδοτενεκέδες από τα νεύρα του γιατί είχα πει εγώ τα λόγια του και δεν σταμάτησε η παράσταση!» αποκάλυψε για τα χρόνια εκείνα.

Η Ντενίση μίλησε και για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της. «Έχω μεγάλη γκάμα στους άντρες, πιάνει από το τέλειο μέχρι το χάλι! Πάθη, φασαρίες, ιστορίες, γάμους, διαζύγια, όλα τα έχω ζήσει. Δεν έχω μετανιώσει για σχέση που έχω κάνει. Έχω κάνει και βλακείες, αλλά εκείνη την ώρα είχα λόγο που τις έκανα» παραδέχεται.

Όσο για το αν διατηρεί σήμερα σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της, είπε: «Ναι, με όλους. Όπως και με τον Σωτήρη (σ.σ. τον Πολύζο, πρώην σύζυγός της), που είμαστε οικογένεια. Τον παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω πιο επίσημο αυτό το οικογενειακό που υπήρχε».