Η Πένυ Σκάρου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το τεχνητό πόδι

02.04.2015
Σχεδόν εννέα μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Πένυ Σκάρου είχε ένα τροχαίο ατύχημα που της στοίχισε το ένα της πόδι. Και όλο αυτό το διάστημα, η τραγουδίστρια έχει επιδείξει απίστευτη δύναμη ψυχής και γενναιότητα.

Εξάλλου, από τις πρώτες μέρες με γενναιότητα αντιμετώπισε αυτό που της επεφύλαξε η μοίρα, δε σταμάτησε να ονειρεύεται και να δίνει κουράγιο σε ανθρώπους που βρέθηκαν στην ίδια θέση με εκεινη. Μάλιστα, η Πένυ επέστρεψε κανονικά στη δουλειά της και ήδη βγήκε ο νέος της δίσκος, "Όλα έχουν αλλάξει".

Η Σκάρου ετοίμασε και το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Να με κρατάς», όπου υποδύεται μια μποξέρ που μάχεται στο ρινγκ. η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για την εφημερίδα Real και δηλώνει: «Έχω πάθος γι' αυτό που κάνω. Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, σου δίνεται η ευκαιρία κάποια στιγµή να τα καταφέρεις. Όλα είναι στο µυαλό. Ακόµη και χωρίς πόδι, µπορώ να µάχοµαι γι' αυτά που πραγµατικά αγαπάω».

Και προσθέτει: «Είµαι λίγο της υπερβολής, αλλά είναι για το καλό µου. Κάποιος άλλος που µπορεί να είχε το ίδιο ατύχηµα µε µένα, δεν θα ήταν καν όρθιος για να κάνει συναυλία, βιντεοκλίπ. Είµαι αισιόδοξος άνθρωπος, θα µπορούσα να µην είµαι εδώ που είµαι. Είναι ένας δρόµος που δεν έχει επιστροφή, αλλά θα το γυρίσω... Ακόµη το ξεπερνάω, υπάρχουν φορές που µε στενοχωρεί. Οτιδήποτε έκανα στην καθηµερινότητά µου, πρέπει να βρω τρόπο να το κάνω αλλιώς. Θέλει πολλή προπόνηση, µιάµιση ώρα διάδροµο για να συντονίσεις το περπάτηµα, γιατί όταν έχεις ένα βάρος να σηκώνεις στο πόδι είναι τεράστια αλλαγή".

Και καταλήγει: «Το δύσκολο είναι να το αποδεχτείς. Εγώ βγαίνω και το δείχνω. Θέλω να δείξω ότι συνεχίζω και πως όντως γίνεται. Θα τα κάνω όλα, χρειάζεται χρόνος γιατί δεν είµαι θεός, έχω όµως τη βοήθεια του Θεού και τον ευχαριστώ. Μου έχει δώσει δύναµη να το αντιµετωπίζω. ∆εν είµαι ακόµη τελείως καλά, αλλά είµαι σε καλό δρόµο».