Σοκ: Ο νέος φίλος της Ναταλίας έκανε σεξ σε κότερο...αγνώστου!

03.04.2015
Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον νέο φίλο της Ναταλίας Γερμανού, Αλέξη Παππά. Πολλοί μιλούν πως βρίσκεται στα…σπάργανα ένας νέος έρωτας στην πόλη, άλλοι υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι απλώς…φίλοι.

Όπως και να έχει, ο Αλέξης Παππάς σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό OK αποκαλύπτει διάφορες εμπειρίες του από το χώρο του μόντελινγκ. Δεν δίστασε μάλιστα να πει πως τον έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά άνδρες και γυναίκες, πως πολλά ναρκωτικά έχουν περάσει μπροστά από τα μάτια του και πως το δικό του ναρκωτικό είναι το σεξ! Αποκάλυψε επίσης πως η πρώτη του σεξουαλική επαφή στέφθηκε από πληρη αποτυχία, καθώς στα 15 του χρόνια, επιχείρησε να πάει με μία πορνη, αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα …στύσης!
Δε δίστασε όμως και να μιλήσει για το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ. Αυτό ήταν θυμάται πως ήταν στη μαρίνα Γλυφάδας, όπου πήγε με την τότε κοπέλα του. Οι δυο τους άνοιξαν ένα κότερο που ήταν ξεκλείδωτο, μπήκαν μέσα, ήπιαν το ποτάκι τους, έκαναν σεξ και έφυγαν αφήνοντας αποδεικτικά στοιχεία!