Το μοντέλο φίλος της Ναταλίας έχει πρόβλημα στύσης!

03.04.2015
Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Αλέξη Παππά συζητιέται παντού και ας είναι καλά οι τρυφερές και... φιλικές φωτογραφίες του με τη Ναταλία Γερμανού, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Κι ενώ στο περιοδικό Hello κυκλοφορούσαν οι επίμαχες φωτογραφίες, στο περιοδικό ΟΚ, το μοντέλο προχωρούσε σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη. Για όλα μίλησε, μεταξύ αυτών και για το σεξ, που όπως παραδέχεται, είναι το δικό του... ναρκωτικό. Γιατί, όπως εξήγησε, ως μοντέλο που "οργώνει" και τις διεθνείς πασαρέλες, τον έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά άνδρες και γυναίκες, έχει δει πολλά ναρκωτικά να περνάνε μπροστά από τα μάτια του, χωρίς όμως εκείνος να ενδώσει.

Ο Παππάς μίλησε και για την πρώτη του σεξουαλική επαφή, την οποία χαρακτήρισε ως... βαρετή! Ήταν, μάλιστα, με μία πόρνη στα 15 του. Η επόμενη φορά που πήγε σε οίκο ανοχής ήταν στα 23 του και ήταν... παταγώδης αποτυχία, αφού είχε πρόβλημα στύσης! Και ο λόγος; Ο Αλέξης λειτουργεί "στο σεξ με αγκαλιές και χάδια. Ετσι μόνο".

Και όχι ετούτη δεν ήτο η μόνη αποκάλυψη που έκανε. Ο Παππάς αποκάλυψε και ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ. Και ήταν στη μαρίνα Γλυφάδας, όπου πήγε με την τότε κοπέλα του και μια σαμπάνια, άνοιξαν ένα κότερο που ήταν ξεκλείδωτο, μπήκαν μέσα, ήπιαν το ποτό τους, έκαναν σεξ και έφυγαν αφήνοντας αποδεικτικά στοιχεία!!!