Μελίνα Ασλανίδου: έχει κάνει πλαστική επέμβαση;

03.04.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» έδωσε η χαμογελαστή κόουτς του "Voice" Μελίνα Ασλανίδου.

Ανάμεσα σε άλλα, η Μελίνα αναφέρθηκε στη σχέση της με το χρόνο και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα αποκάλυπτε την ηλικία της, η Ασλανίδου τονίζει πως ποτέ δεν έχει κρύψει την ηλικία της:

«Δεν έχω κρύψει ποτέ την ηλικία μου, είμαι αρκετά νέα για να το κάνω αυτό».

Ότυαν μάλιστα η κουβέντα πηγαίνει στις αισθητικές επεμβάσεις και στο πέρασμα του χρόνου, η τραγουδίστρια απαντά κι εκεί έμμεσα. Ο δημοσιογράφος την ρωτά ευθέως αν έχει κάνει λίφτινγκ κι εκείνη απαντά αφοπλιστικά.

«Φροντίζω και αγαπάω τον εαυτό μου, με οποιοδήποτε μέσο μπορώ, από γυμναστική και διατροφή μέχρι καθαρισμούς και κρέμες, Fraxel και θεραπείες».

Εν το μεταξύ, τελευταία η Ασλανίδου απασχόλησε τα μέσα εξαιτίας του χωρισμού της απότον 26χρονο φοιτητή με τον οποίο διατηρούσε σχέση, ενώ ο ίδιος είχε αφήσει μέσα από τα social media αιχμές για τρίτο πρόσωπο στη ζωή της Ασλανίδου. Η ίδια προτιμά να μην σχολιάσει το χωρισμό και τονίζει:

« Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα στην προσωπική ζωή. Κάποιες φορές δεν μπορούμε να τα ελέγχουμε και όλα, θα βγεις, θα σε δουν και θα σε φωτογραφίσουν. Δεν μου αρέσει να προκαλώ, αλλά δεν μπορώ και να ζω σε φυλακή. Είμαι άνθρωπος και θέλω να ζω όπως όλοι γύρω μου. Δεν θα κρυφτώ, αλλά θα ποντάρω στην διακριτικότητα των άλλων».