Γρηγόρης για Γκολεμά: «Είναι τόσο γραφική κι εμμονική»

06.04.2015
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έλαβε μέρος στο Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης κι η Σάσα Σταμάτη βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για προσωπικά κι επαγγελματικά. Αν και αρχικά δεν ήθελε να πει, τελικά απάντησε ότι όχι, δεν προγραμματίζει κανένα θρησκευτικό γάμο για μέσα στο καλοκαίρι, ο Γρηγόρης, όπως είπε στην κάμερα του Πρωινού του Ant1.

Στα επαγγελματικά τώρα δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει τα Καρντασιανς του χρόνου, ενώ η Σάσα τον ρώτησε τι έχει να πει για την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία έχει γράψει ότι ο Γρηγόρης θα έπρεπε να κάνει κάτι άλλο.

«Σε μια μεγάλη στιγμή, διοργάνωση όπως αυτή που είμαστε, μου μιλάς για έναν πολύ μικρό άνθρωπο διότι συγκεκριμένη γυναίκα, εκτός του ότι γράφει ανακρίβειες και μετά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και επειδή κάποτε τύχαινε να έχει πραγματικά το σεβασμό αυτή η γυναίκα, τον έχει χάσει. Και πέρα από τις ανακρίβειες που γράφει και τόσο πολλά ψέματα, μου φαίνεται πραγματικά, είναι γραφική. Νομίζω ότι από μόνη της αυτοκαταστράφηκε. Πέραν του ότι είναι εμμονική, είναι τόσο γραφική που δεν αξίζει και τον κόπο. Είναι τόσο μεγάλη αυτή η διοργάνωση για να μιλάμε για τόσο μικρούς ανθρώπους».

Τέλος για το Βαγγέλη Περρή που έχουν κατά καιρούς ανταλλάξει πυρά, ο Γηργόρης είπε ότι «Προσωπικά δεν έχω τίποτα» και συμπλήρωσε ότι έχει εκφράσει πολλές φορές το θαυμασμό του για το Βαγγέλη Περρή και τις ικανότητές του και παρά τις όποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους, δεν αποκλείει στο μέλλον συμφιλίωση.