Απαρηγόρητη η Κιμ Καρντάσιαν -Δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί

07.04.2015
Τα νέα στη διάσημη τηλεπερσόνα έδωσε ο ειδικός γιατρός γονιμότητας τον οποίο επισκέφτηκε ύστερα από μια επικίνδυνη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η λαχτάρα της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) για ένα δεύτερο παιδάκι μόνο άγνωστη δεν είναι. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) έχουν μιλήσει επανειλημμένα σχετικά. Μια άσχημη έκπληξη, όμως, τους χαλά τα σχέδια.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του οικογενειακού ριάλιτι "Keeping Up With the Kardashians", η 33χρονη ριάλιτι σταρ βρίσκεται στο κρεβάτι του γιατρού και εξηγεί τα σχετικά.

Φαίνεται πως λόγω των προσπαθειών της για να μείνει έγκυος, φανερώθηκε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στη μήτρα της, όπου βρέθηκαν υπολείμματα πλακούντα από την πρώτη της εγκυμοσύνη. Η Κιμ υποβλήθηκε σε επείγον χειρουργείο, όμως τα όσα άκουσε στη συνέχεια μόνο καθυσηχαστικά δεν ήταν.

"Μπορείς να μείνεις ακόμα έγκυος, αλλά αυτό κρύβει σοβαρούς κινδύνους για το έμβρυο. Η παρένθετη μητρότητα είναι ο μόνος τρόπος για να έχεις μια όμορφη, υγιή εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωρό"

Η Κιμ όμως μάλλον τρόμαξε στο άκουσμα.
"Το να χρησιμοποιήσω παρένθετη είναι πραγματικά τρομακτικό. Δεν το θέλω. Δεν θα τολμούσα να ζητήσω από κανέναν να το κάνει αυτό για μένα"

Όμως η μαμά Κρις Τζένερ, στην οποία η Κιμ εξέφρασε τις ανησυχίες της, μάλλον το έχει σκεφτεί πιο σφαιρικά προτείνοντάς της μάλιστα και την τέλεια υποψήφια...

"Η Κόρτνεϊ θα μπρούσε να το κάνει", της πρότεινε η Κρις, όμως αυτό το ενδεχόμενο έχει μείνει ακόμη ενδεχόμενο.

Για την ιστορία, η μεγάλη αδελφή της Κιμ, έχει ήδη γεννήσει τρία παιδάκια.