Κρίστεν Στιούαρτ: Πώς νιώθει για τον αρραβώνα του Πάτινσον;

07.04.2015
Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο πρώην αγαπημένος της και εκείνη έχει μιλήσει γι' αυτό στους φίλους της.

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης. Τώρα που εκείνος αρραβωνιάστηκε, εκείνη που βρίσκεται;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "People", η 24χρονη σταρ πολύ απλά... "δεν έχει ανάγκη".

Πηγές του περιοδικού τονίζουν ότι "η Κρίστεν είναι μια χαρά, εργάζεται και ταξιδεύει και θα επιζήσει από τον αρραβώνα του Ρόμπερτ. Έχει τη δική της ζωή και έχει προχωρήσει".

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι το ζευγάρι χώρισε με πολύ άσχημο τρόπο τον Μάιο του 2013 όταν αποκαλύφθηκε ότι εκείνη τον κεράτωσε με τον σκηνοθέτη της στην ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός", Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) ο οποίος, παρεμπιπτόντως ήταν παντρεμενος τότε.

Ιδού το "παράνομο" ζευγάρι σε επίσημη εκδήλωση εκείνης της περιόδου.

"Η Κρίστεν ζει μια ζωή πολύ πιο χαμηλών τόνων τώρα και δείχνει πολύ πιο ευτυχισμένη. Όσο ήταν στη σχέση με τον Ρομπ ήταν προφανές το πόσο πάλευε με την τεράστια προσοχή των μίντια. Δεν της άρεσε καθόλου", μεταφέρουν πηγές κοντινές στην ηθοποιό τονίζοντας ότι τώρα πια, η Κρίστεν εστιάζει στη δουλειά της και περνά πολύ χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της.

Όσο για τον Πάτινσον; Εκείνος φαίνεται ότι στο πλευρό της εκκεντρικής τραγουδίστριας FKA Twigs βρήκε ακριβώς αυτό που έψαχνε στη ζωή του με τις φήμες να τους θέλουν ήδη αρραβωνιασμένους.

Την είδηση "έδωσε" στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας και παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους, θεωρείται βέβαιη από τους δικούς τους ανθρώπους.