«Απάτη» το μπαλκόνι του Βαρουφάκη στην Πλάκα! (φωτό)

07.04.2015
Ξινή βγήκε τελικά του Γιάνη Βαρουφάκη η φωτογράφηση στο Paris Match μετά της Δανάης Στράτου, στο σπίτι τους στην Πλάκα.

Και μπορεί να έχουν περάσει κάμποσες μέρες από τότε, όμως, άγνωστες λεπτομέρειες από την πολυσυζητημένη φωτογράφηση βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Έτσι, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, η φωτογραφία του γαλλικού περιοδικού με το μπαλκόνι που έχει για θέα την Ακρόπολη είναι… απάτη!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το σπίτι της Πλάκας, που φιλοξενούσε το ζευγάρι μέχρι πρότινος, ίσα που μόλις και μετά βίας βλέπει την Ακρόπολη! Έτσι, σε συνεννόηση με τους Γάλλους φωτογράφους του περιοδικού ανέβηκαν πιο ψηλά για να έχουν τη θέα που ήθελαν για τις ανάγκες της φωτογράφηση. Συγκεκριμένα, το μπαλκόνι που τους φιλοξενεί για τη διάσημη φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά Βαρουφάκης και Στράτου ανήκει στην πεθερά του υπουργού Οικονομικών, Ελένη Πόταγα-Στράτου

Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε διαμέρισμα στην πλατεία Μαβίλη. Στο ίδιο κτίριο στην Πλάκα μένουν οι γονείς της Στράτου, καθώς και μία από τις αδελφές της. Πάντως, οι εσωτερικοί χώροι, όπου έγινε η φωτογράφηση του Paris Match είναι από το εσωτερικό του προηγούμενου σπιτιού τους.