Η Γερμανού κάνει την ανατροπή: Βγαίνει με... 50χρονο! (φωτό)

08.04.2015
Σε όλους φαίνεται ότι πάει να τη φέρει η Ναταλία Γερμανού και είναι έτοιμη (αν δεν έχει ήδη γίνει) να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην προσωπική της ζωή.

Τέλος – για την ώρα – τα πιτσιρίκια, ήρθε η ώρα για τους μεγαλύτερους άνδρες με κοστούμι. Το είχε γράψει άλλωστε και σε πρόσφατο μήνυμα της στα social media ότι δεν προτιμά πλέον τους άνδρες με τατουάζ και κοιλιακούς!

Και ο νέος συνοδός της, όχι μόνο δεν ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, αλλά είναι 50χρονος ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας! Αν και δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι η φύση της σχέσης τους, ωστόσο οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Ναταλία να βγαίνει με τον Κωστή Φραγκούλη, με τον οποίο γνωρίζονται από τα σχολικά τους χρόνια!

«Γνωρίζονται από τα σχολικά τους χρόνια. Ωστόσο, για ένα διάστημα είχαν χάσει επαφή. Στις αρχές της χρονιάς εκδόθηκε το διαζύγιο του Φραγκούλη από τη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Εδώ κι έναν μήνα υπάρχει ρομαντικό φλερτ» επισημαίνει πηγή στο ΟΚ.

Και δεν ξέρουμε, αν η πρόσφατη έξοδο τους στο Διογένης ήταν ένα απλό… reunion ή μία έξοδος δύο wanna be νέων συντρόφων. Εξάλλου, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους, δεν έχουν σχέση. «Υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και θετική διάθεση, όμως, ο χρόνος θα δείξει αν θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΟΚ