Κάτι τρέχει με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; [photos]

08.04.2015
Στον κινηματογράφο το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το σενάριο να παίζει, ένας άντρας και μία γυναίκα μετά από χρόνια κολλητής φιλίας να γίνονται ζευγάρι, ενώ μην ξεχνάμε τι λέει ο σοφός λαός μας ότι «στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ».

Το ερώτημα είναι στην περίπτωση της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου τι θα ισχύσει; Οι δυο τους κάνουν κολλητή παρέα για εννιά χρόνια, ενώ αυτή την περίοδο είναι κι οι δύο single.

Αν και έχουν δηλώσει κατά καιρούς ότι δε θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι, σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ΟΚ! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι υπάρχει ένας λανθάνων ερωτισμός.

Να θυμίσουμε τι είχε πει η Συνατσάκη στο OK! πέρσι: «Πιστεύω ότι τόσο από το μυαλό του Δημήτρη όσο και από το δικό μου, έστω και για δευτερόλεπτα, πέρασε η σκέψη ότι μπορεί να ήμασταν ζευγάρι κι ένα βράδυ είπαμε “Μωρέ λες;” για να το απορρίψουμε το επόμενο πρωί. Δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε σαν εραστές. Αν είχαμε γίνει ποτέ ζευγάρι, το πιθανότερο ήταν ή να με σκότωνε ή να τον σκότωνα».

Και ο Δημήτρης; Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε: «Το τέλειο θα ήταν η σχέση μου να είναι η κολλητή μου φίλη, ο άνθρωπος που αγαπώ. Αλλά πάει, τελείωσε, πέρασε αυτό το στάδιο μεταξύ μας».