Θα μας τρελάνουν Γερμανού - Ιωάννου: Έκαναν μαζί Πάσχα!

15.04.2015
Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου; Εκεί που είχαμε στανταράκι τον οριστικό χωρισμό τους και ο ηθοποιός είχε προχωρήσει με την εντυπωσιακή, Βαλέρια Χοψονίδου, ήρθε η μεγάλη ανατροπή!

Γερμανού και Ιωάννου έκαναν ΜΑΖΙ Πάσχα στο Λονδίνο και υπάρχουν ένα σωρό πηγές που επιβεβαιώνουν το κοινό τους ταξιδάκι. Το πρωί της Τετάρτης (15/4) η Ελένη Τσολάκη, μέσα από το Happy day αποκάλυψε την πληροφορία για το ταξίδι του πρώην ζεύγους (που πλέον δεν ξέρουμε κατά πόσο... πρώην είναι), χωρίς όμως να είναι σίγουρη αν ισχύει.

Λίγο αργότερα, όμως, ήρθε ο συνεργάτης της εκπομπής, Πέτρος Κουσουλός να επιβεβαιώσει την πληροφορία, αφού το βράδυ της Τρίτης (14/2) ήταν στο ίδιο αεροπλάνο της επιστροφής με το πρώην(;) ζεύγος. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η Ναταλία φορούσε γυαλιά ηλίου, για να μην την αναγνωρίσουν(!).

Με το ταξίδι ασχολήθηκαν και στο Πρωινό, όπου μετά από ανάλυση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ταξίδι στο Λονδίνο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Πάντως, η είδηση αυτή άφησε τους πάντες άναυδους, αφού αυτή την εβδομάδα το περιοδικό ΟΚ δημοσιεύει φωτογραφίες από το αεροδρόμιο, την Μ. Πέμπτη, όπου η Χοψονίδου παρέλαβε με το αυτοκίνητο της τον Ιωάννου, κατά την επιστροφή του από το Παρίσι!

Την περασμένη, δε, εβδομάδα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και της Ναταλίας με τον γοητευτικό επιχειρηματία, Κωστή Φραγκούλη, με τον οποίο υπήρξαν συμμαθητές. Μάλιστα, πολλοί έκαναν λόγο - με επιφύλαξη πάντα - για έα φλερτ που ήταν σε εξέλιξη.