Τι είπε ο Νίκος Γαλανός για τη σχέση του με την Αλίκη

16.04.2015
Πέρσι ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από Πρωινό mou που παρουσίαζε τότε είχε αναφέρει ότι όταν ήταν φοιτητής έμενε σε μία ταράτσα στον 5ο όροφο, ενώ από κάτω έμενε ο Νίκος Γαλανός για τον οποίο είπε ότι τότε τα είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μάλιστα, είχε δηλώσει πως τους άκουγε να τσακώνονται, να κάνουν γλύκες, αλλά και σεξ, το οποίο άφησε να εννοηθεί ότι ήταν έντονο.

Ο Νίκος Γαλανός είχε επιλέξει να μη δώσει συνέχεια στο θέμα, αλλά χθες εμφανιζόμενος στα «Καρντάσιανς», έδωσε την απάντησή του στον Πέτρο Κωστόπουλο:

«Σαχλαμάρες τώρα, εντάξει. Είχε πει ότι ήταν στον από πάνω όροφο και ερχόταν η Αλίκη σε μένα ξημερώματα και μας άκουγε. Κατ’αρχάς θεωρώ ότι κανένας σοβαρός άντρας δε θα το έλεγε. Εμείς οι άντρες γινόμαστε λίγο γραφικοί, λίγο σαχλαμάρες. Δηλαδή όταν ακούς τον άντρα να λέει "εγώ σήμερα με την κοπέλα μου, εφτά φορές, δέκα φορές" ή κάτι τέτοια, εγώ ανατριχιάζω. Δεύτερον, δε μιλάς ποτέ για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει, έχει φύγει από τη ζωή.

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι σεβασμός. Και σε τελευταία ανάλυση αφού δε συνέβαινε αυτό, δεν έμενα εγώ κατ' αρχάς εκεί. Νομίζω κάπου είχε μπερδευτεί ο Πέτρος.

Έτυχε να είμαι για λίγο σε μια εκπομπή, με ρώτησαν πάνω σε αυτό, αλλά δε βγήκα εγώ στην εκπομπή παρόλο που με είχαν πάρει. Είπα ότι δε θέλω να συζητάω τέτοια, σαχλαμάρες.

Νομίζω κάπου είχε μπερδευτεί, κάποιο άλλο ζευγάρι θα άκουσε. Είναι συμπαθέστατος ο Πέτρος. Εγώ τον συμπαθώ. Έχουμε βρεθεί, αλλά αυτό δεν το έχουμε συζητήσει», δήλωσε ο Νίκος Γαλανός.