Πώς είναι σήμερα τα κορίτσια του Baywatch [photos]

26.07.2016
Πρόκειται για τη σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά στις τηλεοπτικές τους οθόνες σε ολόκληρο τον κόσμο για 11 τηλεοπτικές σεζόν και για 242 επεισόδια, ενώ της έχει δοθεί ο χαρακτηρισμός της «ένοχης απόλαυσης»

Ο λόγος για το Baywatch, το οποίο παραλίγο να χάναμε πριν καλά καλά το γνωρίσουμε. Ο λόγος; Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων προβλήθηκε από το NBC τη σεζόν 1989-1990 και κόπηκε λόγω χαμηλών τηλεθεάσεων και λόγω του ότι το στούντιο παραγωγής έκλεισε.

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, πιστεύοντας στη δυναμική του franchise που είχε στα χέρια του, κατόρθωσε και το πούλησε στα syndicated κανάλια κι η σειρά ξαναξεκίνησε το φθινόπωρο του 1991 και παιζόταν ασταμάτητα μέχρι το καλοκαίρι του 2001, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις.

«Σώνι, ΣιΤζέι, Σάμερ, Στέφανι, Κάρολαιν, Νίλι, Ντόνα, Λάνυ» είναι μερικές από τις γυναίκες που φόρεσαν το κόκκινο μαγιό κι έγραψαν ιστορία στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ανεβάζοντας τον υδράργυρο στο κόκκινο για τον ανδρικό πληθυσμό.

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά όπως θα δεις, μάλλον όχι πάνω από τις Πάμελα Άντερσον, Κάρμεν Ηλέκτρα, Γιασμίν Μπλιθ και τις περισσότερες από τις ηθοποιούς που τις ενσάρκωσαν.