"Ιστορική" οικογενειακή φωτογραφία των Μπέκαμ

17.04.2015
Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια με τα τέσσερα παιδιά τους μαζί στην πρώτη σειρά επίδειξης μόδας. Πού αλλού;

Μπορεί και να μην έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα μαζί σε μία φωτογραφία και τα έξι μέλη της οικογένειας Μπέκαμ (Beckham). Και να που το κλικ έγινε ελέω Burbery.

Ο Ντέιβιντ (David) με τον Μπρούκλιν (Brooklyn), τον Ρόμεο (Romeo), τον Κρουζ (Cruz) και τη Χάρπερ (Harper) είναι μόνιμοι θαμμώνες της πρώτης σειράς των fashion shows της μαμάς Βικτόρια (Victoria) οπότε οι ανάλογες πόζες έχουν κυκλοφορήσει.

Η είδηση σήμερα είναι ότι την ομάδα συνόδευσε και η διάσημη μαμά εφόσον στην πασαρέλα δεν περπατούσαν δικά της μοντέλα.

Η αφορμή δόθηκε από τον οίκο Burbery, για τον οποίο, παρεμπιπτόντως έχει ποζάρει επανειλλημένως ο Ρόμεο, στο σόου του οποίου έγινε η ιστορική εμφάνιση.

Αυτό βέβαια που δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε είναι η παρουσία της ισχυρής κυρίας της μόδας και διευθύντριας της αμερικανικής "Vogue", Άννα Γουίντουρ (Anne Wintour) η οποία δεν λείπει από το πλάι των Μπέκαμ σε καμιά από τις ντεφιλέ εμφανίσεις τους.

Ιδού και μερικές από τις αποδείξεις για του λόγου το αληθές ενώ στην επόμενη σελίδα δείτε και τον Μπρούκλιν με τον διάσημο νονό του, ο οποίος ήταν επίσης στην εκδήλωση.

"O πιο κουλ νονός στον κόσμο", γράφει ο 15χρονος Μπρούκλιν δίπλα στη φωτογραφία όπου ποζάρει με τον σερ Έλτον Τζον (sir Elton John) ο οποίος τον βάφτισε. "Και λίγα λέει" απαντάμε εμείς.