Δες πώς εύχεται στο... γυναικάκι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

19.04.2015
41 κεράκια έσβησε χθες η Βικτόρια και έχουν πραγματικά ενδιαφέρον οι ευχές του συζύγου.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) είχε γενέθλια στις 14/4 και έγινε 41ός ετών. Οι ευχές έπεσαν βροχή και φυσικά ξεχωρίζουν εκείνες του Ντέιβιντ (David) της.

Με μια φωτογραφία από το παρελθόν, από τότε που ήταν και οι δύο κατάξανθοι επέλεξε ο Μπεκς να ευχηθεί χρόνια πολλά στην αγαπημένη του. Τέλεια η φωτογραφία, αλλά όλα τα λεφτά είναι η λεζάντα.

"Ευτυχισμένα γενέθλια γυναικάκι". ή "γυναικούλα" αν προτιμάτε (σε ελεύθερη απόδοση το "Happy Birthday Wifey" έγραψε δίπλα από την πλατινέ πόζα όπου ο ίδιος διακρίνεται ημίγυμνος και καψαλισμένος από τον ήλιο.

Και τα "Like" έπεσαν βροχή!!!

Και η ίδια η Βικτόρια το γιόρασε όμως, στο δικό της Instagram κάπως έτσι...

Μία πόζα μαζί με τα δύο από τα τρία αγόρια της, τον Ρόμεο και τον Κρουζ και καμάρι τρελό η μαμά, ενώ η αγκαλιά με τον Ντέβιντ της την κάνει να ξεκαρδίζεται. Σπάνιο... τουλάχιστον δημόσια.

PDT

Το καλύτερο δώρο πάντως η Βικτόρια το πήρε από τα αγόρια της και τη Χάρπερ, όπως γράφει στη λεζάντα.

Ένα Όσκαρ που απονέμεται στην "Καλύτερη Μαμά του Κόσμου". Τι άλλο να ζητήσει η διάσημη μάνα -και όποια άλλη, δηλαδή, εδώ που τα λέμε...

Και φυσικά, οι ευχές έφτασαν και από την κολλητή

"Ευτυχισμένα γενέθλια στην πιο υπέροχη γυναίκα εξωτερικά και εσωτερικά", γράφει στη λεζάντα η κολλητή Εύα Λονγκόρια. Οι φιλία που ενώνει τις δύο γυναίκες είναι γνωστή εδώ και χρόνια.