Ελισάβετ Μουτάφη: «Εγώ δε θα πήγαινα να δω το Ρουβά στο Άξιον Εστί»

21.04.2015
Η Ελισάβετ Μουτάφη πήγε καλεσμένη στην «Ελένη» κι αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό που είχε στη γενική πρόβα της θεατρικής παράστασης που συμμετείχε, αλλά και στη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στη συναυλία που θα γίνει προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη.

«Έσπασα δύο πλευρά. Εντάξει, ο θεατρικός κόσμος το ξέρει γιατί αυτά μαθαίνονται κατευθείαν. Δυστυχώς έπεσα από τη σκάλα στη γενική πρόβα, έχασα την ισορροπία μου πάνω στο σκηνικό και ταβλιάστηκα ανάσκελα. Επειδή ήταν γενική και είχε κόσμο, νόμιζαν ότι έσπασα τον αυχένα μου, ευτυχώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Και τράβηξα τον Άγγελο Μπούρα και έτσι όπως τον τράβηξα, ήρθε με τα πόδια του και μου έσπασε δύο πλευρά. Και δεν φταίει ο Άγγελος βέβαια και χτύπησε και το πόδι του».

Στο κλείσιμο της εκπομπής, όμως, η δημοφιλής ηθοποιός έσκασε τη βόμβα, όταν της ζήτησαν τη γνώμη της για το Σάκη Ρουβά και το «Άξιον Εστί» που κλήθηκε να ερμηνεύσει στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου.

«Εγώ δεν θα πήγαινα να το δω!», απάντησε η Μουτάφη, αφήνοντάς τους όλους στο πλατό με το στόμα ανοικτό, ενώ έσπευσε να τους ξεκαθαρίσει: «Συγνώμη, δεν το λέω με κακία, τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Σάκη. Εγώ δεν θα πήγαινα να το δω».