Τα πέταξε όλα έξω η Κοξ με πρώην, νυν, Άνιστον & κόρη (φωτο)

22.04.2015
Φωτιά στα κόκκινα η "Μόνικα" από τα "Φιλαράκια" εντυπωσίασε σε χθεσινή εκδήλωση τόσο για την εμφάνισή της όσο και για την... παρέα της.

Ήταν σίγουρα η βραδιά της η χθεσινή και την απόλαυσε με το παραπάνω η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) η οποία έλαμψε μέσα στο κόκκινο φουστάνι με το αβυσαλλέο ντεκολτέ που διάλεξε για την περίσταση. Δίπλα της, ο πρώην, η νυν, η κολλητή και η κόρη της. Φωτιά τα φλας!!!

Παρά τα όσα λέγονται κατά καιρούς, η Κοξ παραμένει στενά δεμένη με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) η οποία έτρεξε στο πλευρό της να τη στηρίξει στην πρεμιέρα του σκηνοθετικού της ντεμπούτου, που έγινε με την ταινία "Just Before I Go".

Οι δυό φίλες πόζαραν παιχνιδιάρικα στον φακό, αλλά παρά τα νάζια της 45χρονης Τζεν, το μάτι δεν μπορεί να ξεφύγει από το σέξι μπούστο της Κοξ και από το μάλλον παγωμένο βλέμμα της; Τι συμβαίνει στο πρόσωπό της;

Δες και τις υπόλοιπες φωτογραφίες, έχει πολύ... ζουμί!

Στα 50 της χρόνια, η Κόρτνεϊ Κόξ παραμένει εντυπωσιακή -το λιγότερο που μπορούμε να πούμε- όμως τα σχόλια που συνόδευσαν αυτή της την εμφάνιση ήταν κάπως "σκεπτικά" ως προς τη χρήση μπότοξ που εμφανώς κάνει η διάσημη ηθοποιός. Κάπως πιο παγωμένο από το κανονικό φάνηκε το βλέμμα της ενώ το μπούστο παραήταν... κερωμένο και στητό!

Σε κάθε περίπτωση, κούκλα!

Και το ακόμη πιο ενδιαφέρον ήταν ότι στην εκδήλωση τη συνόδευε ο νέος της αρραβωνιαστικός με την κόρη της αλλά λίγο πιο δίπλα ήταν και ο πρώην σύζυγός της με τη νυν κυρία Αρκέτ.

Μετά την Άνιστον, η Κορτνεϊ πόζαρε στο κόκκινο χαλί με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο αρραβωνιστικό της, Τζόνι ΜακΝτέιντ (Johnny McDaid) του συγκροτήματος των "Snow Patrol" και τη 10 ετών κόρη της, Κόκο (Coco).

Η μικρή μάλιστα αμέσως μετά πόζαρε και με τον πατέρα της και τη νέα του σύζυγο. Ιδού:

Η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) ήταν παντρεμένοι για 14 πριν χωρίσουν το 2013, και ενώ εκείνη σχεδιάζει τον επόμενο γάμο της με τον ΜακΝτέιντ εκείνος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, και μητέρ του δεύτερου παιδιού του, Κρίστινα ΜακΛάρτι (Christina McLarty) μόλις πριν από έναν μήνα.